Članovi udruge Loco-Moto posjetili Gradsku knjižnicu

Facebook
Twitter
WhatsApp
U sve većoj želji ….općenito svih nas, da se izađe iz „svojih zidova“, da se vrati ona lijepa mogućnost okupljanja, druženja, posjećivanja, sudjelovanja …prvi u toj želji dođoše i svojim prisustvom obradovaše djelatnike Knjižnice članovi udruge Loco-Moto.
Zajedno sa svojim pratiteljima, članovi udruge posjetili su jučer u poslijepodnevnim satima Knjižnicu, s ciljem upoznavanja Knjižnice općenito, važnosti njene uloge u društvu po pitanju matičnosti za sve knjižnice s područja BPŽ, po pitanju širenja kulture i edukacije, poticanja čitalačkih navika kod djece i mladeži, zatim upoznavanja knjižničnog fonda i AV građe, pravilima učlanjenja i posudbe građe, kao i praćenja ustanove na društvenim mrežama.
Posebno zanimanje za određenu građu, uključivanje i sudjelovanje na kulturnim programima govori u prilog, da će suradnja i povezanost s udrugom Loco-Moto, a tako i članovima udruge, biti još čvršća i učestalija.
 
15 veljača 2024
15. veljače - 25. travnja

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, ono je harmonija mentalnog, duševnog, duhovnog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Kreativne radionice osmišljene su kao sigurno okruženje gdje ćete imati priliku istražiti vlastite kreativne potencijale, […]

01 ožujak 2024
18:00-19:30

Pozivamo vas na predstavljanje knjige autora Husreta ef. Hasanovića BESJEDE PETKOM. Promocija će biti održana u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod, u petak 1. ožujka 2024. godine  s početkom u 18,00 […]

Skip to content