Članovi udruge Loco-Moto posjetili Gradsku knjižnicu

Facebook
Twitter
WhatsApp
U sve većoj želji ….općenito svih nas, da se izađe iz „svojih zidova“, da se vrati ona lijepa mogućnost okupljanja, druženja, posjećivanja, sudjelovanja …prvi u toj želji dođoše i svojim prisustvom obradovaše djelatnike Knjižnice članovi udruge Loco-Moto.
Zajedno sa svojim pratiteljima, članovi udruge posjetili su jučer u poslijepodnevnim satima Knjižnicu, s ciljem upoznavanja Knjižnice općenito, važnosti njene uloge u društvu po pitanju matičnosti za sve knjižnice s područja BPŽ, po pitanju širenja kulture i edukacije, poticanja čitalačkih navika kod djece i mladeži, zatim upoznavanja knjižničnog fonda i AV građe, pravilima učlanjenja i posudbe građe, kao i praćenja ustanove na društvenim mrežama.
Posebno zanimanje za određenu građu, uključivanje i sudjelovanje na kulturnim programima govori u prilog, da će suradnja i povezanost s udrugom Loco-Moto, a tako i članovima udruge, biti još čvršća i učestalija.
 
24 lipanj 2024
All day

Dragi korisnici, ljetno radno vrijeme Knjižnice traje od 24. lipnja do 2. rujna 2024. - ponedjeljak i utorak od 12.00 do 19.30 sati - srijeda, četvrtak i petak od 7.30 […]

Skip to content