Odobreni programi za 2024. godinu

Facebook
Twitter
WhatsApp

Jučerašnja lijepa vijest o potpori Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske u vidu opremanja Gradske knjižnice Slavonski Brod RFID tehnologijom u iznosi od 50.000,00 € i i nabavom kompaktnih regala i polica gornjeg skladišnog prostora II u iznosu od 6.000,00 €, zasada je zaokružila popis odobrenih projekata Knjižnici za 2024. godinu. 

Osim opreme i tehnologije, odobren je i program za djecu „Preko umjetnosti do zvijezda: putovanje s Malim princom“ u iznosu od 150 € kao i program za učenike srednjih škola „Kratka priča četvrtkom“ u iznosu od 400€ te natječaj na razini cijele Hrvatske „Knjiga i straničnik- savršeni par!“ u iznosu od 500 €.

Ministarstvo je prepoznalo i podržalo novi program Knjižnice, sredstvima u vrijednosti od 300 €, koji je namjenjen onkološkim bolesnicima „Kreativne terapije sa onkološkim bolesnicima“.

U konačnici, željeli bismo iskazati zahvalnost Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske na dodijeljenim sredstvima i iskazanom povjerenju u naše ideje te realizaciju istih.
Ova suradnja predstavlja izvrstan primjer kako zajednički trud i podrška mogu rezultirati pozitivnim promjenama u lokalnoj kulturnoj sceni.

Skip to content