Rođeni za čitanje

Facebook
Twitter
WhatsApp

Prvom edukacijom pedijatrima Slavonije i Baranje o važnosti čitanja djeci naglas, sutra će u Gradska knjižnica Slavonski Brod biti predstavljen „Rođeni za čitanje“ – nacionalni program poticanja čitanja djeci od najranije dobi.

U Godini čitanja, program je dio Akcijskog plana za 2020. u okviru Nacionalne strategije poticanja čitanja, a glavni mu je cilj putem redovitih sistematskih pregleda roditeljima ukazati na važnost čitanja naglas za razvoj djetetovih čitalačkih navika, čitanja iz užitka i utjecaja na sveukupni djetetov razvoj.

Program provode Ministarstvo kulture i medija u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske uz podršku Hrvatskog pedijatrijskog društva i Hrvatskog društva za socijalnu i preventivnu pedijatriju.
#rođenizačitanje #GodinaČitanja #NSPČ
#OstanimoOdgovorni

04 travanj 2024
04. travnja - 29. kolovoza

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, ono je harmonija mentalnog, duševnog, duhovnog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Kreativne radionice osmišljene su kao sigurno okruženje gdje ćete imati priliku istražiti vlastite kreativne potencijale, […]

23 travanj 2024
18:00-22:00

Dragi svi, pozivamo vas da nam se pridružite na programima u Noći knjige! Vidimo se!

23 travanj 2024
20:00-21:00

Pozivamo vas na program u Noći knjige, 23. travnja 2024. s početkom u 20.00 sati. Gradska knjižnica Slavonski Brod u suradnji s Centrom Ego Ideal, za usluge psihosocijalnog  savjetovanja, poziva […]

Skip to content