Vrijedno divljenja

Facebook
Twitter
WhatsApp
Kreativna energija članova Udruge osoba s invaliditetom “Loco-moto” i ove je godine plijenila pažnju brojnih posjetitelja koji su nazočili otvorenju izložbe pod nazivom “Kistom i perom” u ponedjeljak, 5.12.2022. s početkom u 18,00 sati.
Svojim nadahnutim govorom, izložbu slika Krunoslava Vrtjela te ostalih članova Udruge i gostiju, kao i prodajnu izložbu božićnih ukrasa otvorila je predsjednica udruge Gordana Mišković. Program je dodatno obogaćen zanimljivom plesnom točkom učenica Srednje medicinske škole pod vodstvom prof. Darije Klemenc te odličnim glazbenim nastupom Luke Tomića. Nije nedostajalo ni umjetničkog govornog izričaja i to, u interpretaciji Kristine Matić koja je pročitala pjesmu “Božićna panika” autora Mateja Stoića, člana Udruge. Svima od srca duboki naklon i velika zahvala na predanoj borbi i radu, na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji.
 
 
24 lipanj 2024
All day

Dragi korisnici, ljetno radno vrijeme Knjižnice traje od 24. lipnja do 2. rujna 2024. - ponedjeljak i utorak od 12.00 do 19.30 sati - srijeda, četvrtak i petak od 7.30 […]

Skip to content