Izradi digitalni straničnik i Razlistaj se! – rezultati natječaja

Drage učenice i učenici, dragi mentori i dragi posjetitelji mrežne stranice i društvenih mreža Gradske knjižnice Slavonski Brod!

Kucnuo je čas da proglasimo pobjednike kreativnog nagradnog natječaja „Izradi digitalni straničnik i Razlistaj se!“ koji smo organizirali u Mjesecu hrvatske knjige 2020.

Učenice i učenici pokazali su iznimne vještine u korištenju informacijsko-komunikacijskih tehnologija, kao i vlastitu kreativnost, razigranost, spremnost na suradnju i želju za stvaranjem.

U žestokoj konkurenciji 107 pristiglih straničnika učenica i učenika osnovnih i srednjih škola Brodsko-posavske županije povjerenstvo u sastavu Snježana Kauzlarić, dipl. pov. umjetnosti te Marina Đukić i Goran Vučković, dipl. knjižničari, imalo je izuzetno težak zadatak izabrati samo tri.

Nakon dugog pregledavanja, odabiranja i previranja za najljepše, najkreativnije straničnike odabrani su sljedeći straničnici:

1. mjesto: Nikola Omerović, učenik 8. b razreda Osnovne škole „Antun Mihanović“ iz Nove Kapele, Batrine

2. mjesto: Luka Marijanović, učenik 3.b razreda Elektrotehničke i ekonomske škole iz Nove Gradiške

3. mjesto: Klara Ivanišić, učenica 4. d razreda Gimnazije „Matija Mesić“ iz Slavonskoga Broda

Pobjednicima upućujemo iskrene čestitke te ih pozivamo da svoje nagrade preuzmu idući tjedan u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod prema dogovoru, a sve Vas pozivamo da na našim stranicama pogledate virtualnu izložbu svih pristiglih straničnika, da u njoj uživate i inspirirate se!

15 veljača 2024
15. veljače - 25. travnja

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, ono je harmonija mentalnog, duševnog, duhovnog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Kreativne radionice osmišljene su kao sigurno okruženje gdje ćete imati priliku istražiti vlastite kreativne potencijale, […]

23 veljača 2024
19:00-20:00

Pozivamo vas u petak, 23. veljače 2024. godine na predstavljanje knjige Rasuti fragmenti postojanja autora Križe Katinića. Autor će održati i prigodno predavanje naziva Čovjek pred pitanjem smisla. Predstavljanje počinje […]

27 veljača 2024
18:00-19:00

Pozivamo vas na  razgovor s autorom knjige PORAZ LJUDSKOSTI. CRKVENI NAUK U EPOHI NUKLEARNOG ORUŽJA. Susret je zakazan za 27. veljače 2024. godine s početkom u 18.oo sati u Velikoj […]

Skip to content