Poziv na work&travel radionicu

POZIV NA WORK&TRAVEL RADIONICU

U današnjem modernom društvu, koje živi užurbanim načinom života vrijeme je postalo iznimno dragocjeno. Važno je znati uložiti vlastito vrijeme u korisne stvari.

Ulaganjem vlastitog vremena u dodatan rad osigurat ćeš si sjajniju budućnost a i povećati svoju konkurentnost na tržištu rada. Ti sam odlučuješ kako ćeš ulagati u sebe, jesu li to dodatni sati učenja i seminara, istraživanja, dodatni poslovi, putovanja, prakse i mnogo što drugo. Stvaranje balansa između obaveza i slobodnih aktivnosti je težak posao, no to možeš usavršiti uložiš li dovoljno truda. Trud je uvijek potrebno nagraditi i zato razmisli o mogućnostima koje ti se nude tijekom ljetnih praznika. Ako već sad želiš primjenjivati  znanje koje si dobio/la na fakultetu, pripravništvo/praksa je odličan izbor. Sve ovo bi mogao/la obaviti tijekom dva programa koja ti se nude u SAD-u.

Obogati svoje iskustvo tijekom studentskih dana i sudjeluj na radionici u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod, 23.12. od 11:00 do 13:00h.

Iskoristi ovu jedinstvenu priliku i saznaj sve o najpopularnijem programu ljetne razmjene!
Svoje sudjelovanje na individualiziranim radionicama možeš naznačiti na sljedećem linku: http://bit.ly/37XuACz.

Veselimo se tvojoj prijavi!

IntegralEdu

18 lipanj 2024
18:00-19:00

Brod za Issu roman je Roberta Perišića o kojem ćemo razgovarati na novom sastanu Čitateljske grupe. Što je zajedničko dječaku Kaliji, mački i magarcu, kako dolaze na Vis i kakav […]

24 lipanj 2024
All day

Dragi korisnici, ljetno radno vrijeme Knjižnice traje od 24. lipnja do 2. rujna 2024. - ponedjeljak i utorak od 12.00 do 19.30 sati - srijeda, četvrtak i petak od 7.30 […]

Skip to content