Work and Travel USA – prezentacija u Slavonskom Brodu

Svijet je odavno postao „globalno selo“ – jedinstvena zajednica različitih kultura i društava bez tradicionalnih barijera i granica. Zbog toga, sigurno si već mnogo puta čuo da poslodavci današnjice više ne traže radnike s dominantnim „tvrdim“ vještinama (znanje potrebno za obavljanje nekog posla, koje se može naučiti i kvantificirati), već i radnike s izraženim „mekim“ vještinama (osobine ličnosti, karakteristike, društvene ili komunikacijske vještine).
Sve traženija i cjenjenija „meka“ vještina globaliziranog i multikulturalnog tržišta rada je kulturna inteligencija. Ona ti omogućuje da precizno i studiozno raspoznaješ kulturne razlike u poslovnom svijetu, ali i privatno.
Kulturnu inteligenciju možeš razvijati na više načina, no najučinkovitiji od svih je putovanje. Život, rad i upoznavanje drugih kultura iz prve ruke proširit će tvoje horizonte i promijeniti tvoja trenutna razmišljanja.
Znamo da tijekom studentskih dana nije lako uspostaviti ravnotežu između učenja, privatnog života, rada i kućnog budžeta. Uz sve navedeno, u jednadžbu još ubaciti i putovanje, katkad je nemoguća misija.
No, što ako ipak postoji rješenje? Što ako ti kažemo da postoji program koji ti omogućuje život, rad i putovanje Amerikom tijekom ljetnih mjeseci (nakon što riješiš sve svoje fakultetske obveze)?
U Gradskoj knjižnici Slavonski Brod saznat ćeš sve o programu kulturne razmjene Work&Travel USA i programu stručne prakse u SAD-u, Internship USA.
Pridruži nam se na prezentaciji 18. ožujka 2019. u 17h u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod.
Svoje sudjelovanje možeš zabilježiti na sljedećem linku: http://bit.ly/WAT-prijava_na_prezentaciju.
Veselimo se tvojoj prijavi! Vidimo se !

04 travanj 2024
04. travnja - 29. kolovoza

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, ono je harmonija mentalnog, duševnog, duhovnog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Kreativne radionice osmišljene su kao sigurno okruženje gdje ćete imati priliku istražiti vlastite kreativne potencijale, […]

23 travanj 2024
18:00-22:00

Dragi svi, pozivamo vas da nam se pridružite na programima u Noći knjige! Vidimo se!

23 travanj 2024
20:00-21:00

Pozivamo vas na program u Noći knjige, 23. travnja 2024. s početkom u 20.00 sati. Gradska knjižnica Slavonski Brod u suradnji s Centrom Ego Ideal, za usluge psihosocijalnog  savjetovanja, poziva […]

Skip to content