POZIV kandidatima na provjeru znanja i sposobnosti za imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Slavonski Brod

Stručno povjerenstvo za provedbu

provjere znanja i sposobnosti

Slavonski Brod, 10. siječnja 2019.

Sukladno Odluci o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Slavonski Brod od 21. prosinca 2018. godine i objavljenom Natječaju za imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Slavonski Brod, Stručno povjerenstvo za provedbu provjere znanja i sposobnosti, objavljuje

POZIV

kandidatima na provjeru znanja i sposobnosti  za imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Slavonski Brod 

 

Stručno povjerenstvo za provedbu znanja i sposobnosti prilikom provedbe natječaja za imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Slavonski Brod, obavještava kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, da će se provjera znanja i sposobnosti održati dana 14. siječnja 2019. godine, s početkom u 9,00 sati, u prostorijama Gradske knjižnice Slavonski Brod.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, obavješteni su o istom putem e-mail adrese koju su dostavili u natječajnoj dokumentaciji.

Provjera znanja i sposobnosti održati će se sukladno  Uputama i obavijesti kandidatima koje su objavljene na web stranici Gradske knjižnice Slavonski Brod, na način da će se provesti pisana provjera znanja i sposobnosti te intervjuu.

PDF

There is no Event

Skip to content