Predstavljanje knjige Komunikacijska strategija: s teškoćama do uspjeha

Pozivamo Vas na predstavljanje sveučilišnog udžbenika, priručnika za djecu, učitelje i roditelje, naslova ‘‘KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA – s teškoćama do uspjeha‘‘
autorica Ivane Stanić, Nataše Čošić, Ivane Anić-Ivičić i Ane Globočnik Žunac. Ovaj sveučilišni udžbenik projekt je Sveučilišta Sjever i nakladničke kuće Alfa.

Promocija će se održati 18. siječnja u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod, Trg Stjepana Miletića 12

Knjiga je znanstvena publikacija koja uspješno povezuje teoriju, empiriju i praksu, zamišljena je kao priručnik koji će, osim djeci s teškoćama, pomoći njihovim učiteljima, ali i roditeljima. O knjizi će govoriti ugledni gosti, recenzenti i autorice.

Uloga učitelja i nastavnika kao uspješnih komunikoloških aktera u prepoznavanju potreba učenika znakovit je segment u ostvarivanju neposrednog odgojno-obrazovnog rada. Ova knjiga ima za cilj potaknuti učitelje i nastavnike da koriste najpogodnije komunikacijske metode za svakog pojedinog učenika te ih podsjetiti kako je pritom njihova svakodnevna uloga neprocjenjiva.
 
24 lipanj 2024
All day

Dragi korisnici, ljetno radno vrijeme Knjižnice traje od 24. lipnja do 2. rujna 2024. - ponedjeljak i utorak od 12.00 do 19.30 sati - srijeda, četvrtak i petak od 7.30 […]

Skip to content