Tko nije čuo za Toma Gatesa još?

Tko nije čuo za Toma Gatesa još?
Vragolasti dječak koji svoje dnevne zgodne i nezgodne zapisuje u dnevnik. Taj prije svega urnebesno humorističan dnevnik obiluje crtežima koji opisuju njegove životne avanture. Kako se nosi s roditeljima, uvijek ljutom sestrom i najboljim prijateljem s kojim ima bend možete saznati odmah!
PSSST… ovaj dio roditelji ne smiju vidjeti!
Roditelji jel žmirite? Ok!
Djeco, možda pokupite i nestašnu ideju kojom ćete prouzrokovati blagu glavobolju roditeljima!!
Ali sve se uvijek završi dobro ili?
…………………………………………………………
Ljubiteljima popularnog i duhovitog serijala o Tomu Gatesu preporučujemo da zavire u njegov virtualni svijet. Na stranici koju možete posjetiti na poveznici ispod teksta, sigurno ćete se zabaviti.
Tu možete više saznati o autorici Liz Pichon, britanskoj spisateljici i ilustratorici, možete igrati igre, kvizove, poslati svoje kreativne uratke i još mnogo toga zanimljivoga.
Stranica je na engleskom jeziku ali vrlo se lako mogu snaći i oni koji su tek počeli učiti engleski.
04 travanj 2024
04. travnja - 29. kolovoza

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, ono je harmonija mentalnog, duševnog, duhovnog, fizičkog i socijalnog blagostanja. Kreativne radionice osmišljene su kao sigurno okruženje gdje ćete imati priliku istražiti vlastite kreativne potencijale, […]

23 travanj 2024
18:00-22:00

Dragi svi, pozivamo vas da nam se pridružite na programima u Noći knjige! Vidimo se!

23 travanj 2024
20:00-21:00

Pozivamo vas na program u Noći knjige, 23. travnja 2024. s početkom u 20.00 sati. Gradska knjižnica Slavonski Brod u suradnji s Centrom Ego Ideal, za usluge psihosocijalnog  savjetovanja, poziva […]

Skip to content