U vrlogu osjećaja

Facebook
Twitter
WhatsApp

Večer ljubavne poezije u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod okupila je ljubitelje poezije i glazbe u predivnoj atmosferi.

U ozračju punom nježnosti i strasti, ljubavni stihovi prelazili su iz daha pjesnika i pronalazili svoj put do srca svih prisutnih.

Glazba je dodatno obogatila večer, stvarajući harmoniju koja je savršeno nadopunjavala riječi.🎶 Vokali Bernarde Bobovečki i Luke Tomića ispreplitali su se u harmoničnim tonovima, dok je Stjepan Đaković svojim virtuoznim sviranjem stavio poseban pečat izvedbi.

Ova večer nije samo bila kulturni događaj, već i prilika za zajedništvo i dijeljenje osjećaja kroz umjetnost.

Hvala svim sudionicima i publici što su svojim doprinosom učinili ovu večer nezaboravnom. Nakon ove večeri sve što želimo je da ljubavna poezija i dalje pronalazi put do naših srca i inspirira nas da volimo dublje, iskrenije i potpunije.

U nastavku donosimo imena pjesnika koji su kazivali poeziju:

Gabrijel Barišić, Ivana Seletković, Anđeljka Šumanovac, Nedjeljka Andrić, Vlatka Navijalić Sofrenović, Marija Korać Rukavina, Ivica Odobašić, Mato Klarić, Marijana Đukić Tominović, Renata Panić Jurjević, Ružica Martinović Vlahović, Ivana Opačak, Ružica Todorović, Stipo Barišić, Jasna Raspasović, Zrinka Grgić, Anamaria Opačak, Marija Bartolović, Evica Kraljić, Ivan Došlić.

Skip to content